укр eng

Сучасний дизайн від Le Coq Porcelaine у магазині «PRIMA-HORECA»

Сучасний дизайн від Le Coq Porcelaine у магазині «PRIMA-HORECA»

Вишуканий посуд від Le Coq Porcelaine відтепер можна придбати в Україні. Інтернет-магазин професійної ресторанної техніки та предметів сервірування "PRIMA-HORECA" пропонує широкий асортимент продукції від відомої італійської торгової марки.


Огляд колекцій Le Coq Porcelaine на сайті "PRIMA-HORECA"

Вироби Le Coq Porcelaine створюються як ідеальне тло для творчої фантазії талановитих кулінарів. Торгова марка родом із Флоренції, колиски епохи Відродження, представлена ​​в нашому магазині трьома лінійками:


Abyssos;

Estia;

Persephone.

Кожна з колекцій має свої унікальні візуальні риси, підбір матеріалу і задум.


Серія Abyssos

Яскрава та насичена палітра цієї колекції нагадують глибоке синє море. Предмети виготовлені з порцеляни, кожен декорований вручну, тому є єдиним у своєму роді.


Серія Estia

Колекція має ім'я богині сімейного вогнища – Гестії. М'які форми і теплі кольори якнайкраще передають ідею дизайнерів.


Серія Persephone

Колекція складається із чорно-білих виробів різних форм. Різноманітність та контрастність у дизайні присвячені зміні пір року.


Кому підходить посуд Le Coq Porcelaine?

Предмети сервірування авангардного італійського бренду створені для справжніх шеф-кухарів, здатних вразити своїми ідеями та їх бездоганними втіленнями. Яскраві та виразні дизайни підкреслять багатство та насиченість смаку кожної страви, обрамляючи її як справжній предмет кулінарного мистецтва.


Щоб голосно заявити про себе, як про професійного кухаря або досвідченого ресторатора, заходьте в каталог інтернет-магазину PRIMA-HORECA і вибирайте посуд від Le Coq Porcelaine за вигідними цінами!

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок