укр eng

«Pordamsa» - інноваційний дизайн для шефів

«Pordamsa» - інноваційний дизайн для шефів

У світі високої кухні візуальне сприйняття, ідея та концепція страви важливі не менш ніж тонке поєднання смаків. Іспанський бренд «Pordamsa» вчасно вловив зміну світових тенденцій і замість класичних виробів зі скла та порцеляни пропонує справжній креатив, покликаний перетворити страву на тарілці на витвір мистецтва. Товари цієї торгової марки цінуються кулінарами по всьому світу. Купити посуд Pordamsa в Україні можна, звернувшись до інтернет-магазину «PRIMA-HORECA». У каталозі представлені вишукані предмети сервірування за вкрай вигідними цінами.


Особливості та концепція бренду «Pordamsa»

Торгова марка була заснована у 1975 році і є сімейним бізнесом. За понад 40 років існування компанія пройшла великий шлях, еволюціонувавши як з погляду технологічних процесів, так і у сфері дизайну. Творців та розробників бренду щиро захоплює можливість втілення ідеї у життя власними руками. Всі операції з виготовлення в компанії засновані на цінності ручної праці та уваги до деталей. Як тільки стилістику колекції визначено, творча команда опрацьовує естетику та функціональність кожної дрібниці, а також здійснює підбір матеріалів. Витончені тарілки, чаші піали виготовляються, обпалюються та поліруються вручну, що робить кожен предмет сервірування справді унікальним. Майстри вміло поєднують традиційні підходи з інноваційними технологіями, експериментують з різною сировиною та формами, створюючи якісні та надихаючі вироби для високої кухні.


Огляд колекцій торгової марки «Pordamsa»

В інтернет-магазині професійного обладнання та посуду для ресторанів «PRIMA-HORECA» продукція виробництва "Pordamsa" представлена ​​в широкому асортименті. Зупинимося докладніше на деяких із серій:


Mediterranean Textures – колекція дегустаційних блюдець у формі морських раковин;

Botanique – чисте натхнення від природи, покликане наголосити на походженні інгредієнтів страви;

Nectar - тарілки та салатники, що повторюють обриси водяних лілій;

Trencadis – данина поваги співвітчизнику бренду, знаменитому архітектору модерністу Антоніо Гауді;

Roca – посуд, натхненний естетикою та текстурою морських мінеральних порід;

Arbre – чиста магія лісу;

Crater – колекція з порцеляни та чорного скла, що досконало відтворює поверхню місяця;

Mar – ідеєю цієї серії послужила природна еволюція Середземномор'я;

Merlot – лінійка насиченого кольору та незвичайної текстури, натхненна однойменним сортом винограду;

Highresistanceglass&complements – термостійкий високотехнологічний посуд для подачі незвичайних закусок.

В унікальних та продуманих до дрібниць колекціях кожен ресторатор та творець від світу кулінарії відшукають позиції, здатні максимально передати та посилити їхні ідеї.

Посуд Pordamsa в Україні

Розробляючи унікальний концептуальний заклад із самобутнім інтер'єром та меню, буває складно підібрати весь декор та предмети обстановки, не відхиляючись від початкової ідеї. Наголосити на неординарності вашого ресторану чи кафе зможе дивовижний посуд торгової марки «Pordamsa».


Купити недорого вироби з порцеляни від іспанського бренду можна в інтернет-магазині «PRIMA-HORECA», що спеціалізується на постачанні професійного обладнання для кухонь, інвентарю та посуду для сервірування. Компанія шукає найкращі дизайнерські колекції по всьому світу, щоб зробити їх доступними для кухарів та рестораторів у нашій країні.

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок